19 Mayıs DOSABSİAD’dan kutlaması

19 Mayıs DOSABSİAD’dan kutlaması Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD), ekonomi ve sağlık alanında gerçekleştirdiği etkinliklerin yanı sıra milli duyguların toplumla paylaşılması konusunda da hassasiyetini muhafaza ediyor.

19 Mayıs DOSABSİAD’dan kutlaması

19 Mayıs DOSABSİAD’dan kutlaması

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD), ekonomi ve sağlık alanında gerçekleştirdiği etkinliklerin yanı sıra milli duyguların toplumla paylaşılması konusunda da hassasiyetini muhafaza ediyor.

İş dünyasını doğrudan ilgilendiren konularda etkin iletişim ve bilgilendirme refleksiyle bu dönemin öne çıkan kurumu olarak dikkat çeken DOSABSİAD, ekonomi ve sağlık alanında gerçekleştirdiği etkinliklerin yanı sıra milli duyguların toplumla paylaşılması konusunda da hassasiyetini muhafaza ediyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi yine salgınla mücadelenin kazanılması adına sokağa çıkma kısıtlamasının gölgesinde kaldı. Nilüfer Çevikel başkanlığındaki DOSABSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle DOSABSİAD Sosyal Tesisleri bünyesindeki halı sahada bir araya geldi. Ellerinde Türk bayrakları ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ’Her fabrika bir kaledir’ sözlerinin yer aldığı pankartla poz veren üyeler, hep birlikte ’Ne mutlu Türküm diyene’ diyerek 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladı.

Kaynak: https://www.bildiris.com/bursa/dosabsiaddan-19-mayis-kutlamasi-h94201.html

Sıkça Sorulan Sorular



Yorumlar

  • Bu Ürüne Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz

Güvenlik Kodu Resmi
Yorum yazabilmek için lütfen giriş yapınız. Giriş yapmak ya da üye olmak için tıklayın

19 Mayıs DOSABSİAD’dan kutlaması Bayrak İmalatı ve Satışı :Türkiyenin her yerine bayrak gönderimi yapmaktadır. Günümüzde bayrak Kitle iletişim araçlarından görsel olarak en görkemli kurumsal tanıtımlar içeresindedir. Bu ürün insanlara görsellik olduğundan dolayı bir şeyleri tarif etmeyi ve anlatmaya işaret ettiğinden dolayı tam bir mükemmel seyirlik görselliği sağlamaktadır.
19 Mayıs DOSABSİAD’dan kutlaması Flamalar :Flama önemli bir reklam aracı olarak yer almaktadır. Bayrakların reklam ve tanıtımda etkili olmasının sebebi ise az, öz ve hassas anlatımını örnek olarak verebiliriz. Bayrak kulanım alanlarına göre iç ve dış mekanlardan kullanılmak üzere iki ana bölüme ayrılmaktadır. Kurumsal kimlik alanında bayrak hala liderliğini korumaktadır.İmalatçı Olarak kurumsal reklam yapmak isteyen firmaların sektörel adresi ve kimliğini oluşturmaya devam etmektedir. Bunun nedeni sektörde güçlenmek ve rakiplerinden ayrılmasını tanınmasını sağlamak için kurumsal kimliklerini yansıtması gerekmektedir.
19 Mayıs DOSABSİAD’dan kutlaması Dijital Baskı Reklam ve Ürünler :Reklam ve Ürünler çeşitlerimiz mükemmel bir reklam ve tanıtım aracı olarak bulunmaktadır. Bayrakların imalatında ve tanıtımda bu kadar etkili olmasının sebebi ise bayrak imalatında firmamızın göstermiş olduğu kaliteli hizmetten kaynaklanmaktadır. Bayrak imalat işleminin kullanım yerlerine göre iç ve dış mekanlardan yer almak üzere iki bölümde bulunmaktadır.
19 Mayıs DOSABSİAD’dan kutlaması :Ürünlerimizin tamamı iç ortam ve dış ortamlarda kolaylıkla kullanılmaktadır. Ürün çeşitlerimiz mükemmel bir reklam ve tanıtım aracı olarak bulunmaktadır. Bayrakların imalatında ve tanıtımda bu kadar etkili olmasının sebebi ise bayrak imalatında firmamızın göstermiş olduğu kaliteli hizmetten kaynaklanmaktadır. Bayrak imalat işleminin kullanım yerlerine göre iç ve dış mekânlardan yer almak üzere iki bölümde bulunmaktadır.

19 Mayıs DOSABSİAD’dan kutlaması Video İzle