Takım Bayrakları

Takım Bayrakları

Takım Bayrakları
Takım Bayrakları
 Afiş lerimiz eğer çok sayıda ise bu tekniği kullanabiliyoruz. Takım Bayrakları Hem daha hesaplı oluyor. ebatlarında İçin 0216 565 15 16 Arayabilirsiniz  bez veya brandaya bu teknikte harika işler hazırlayabiliyoruz.

Branda Afiş
Takım Bayrakları Branda Afiş Bu afiş türü en fazla talep edilen afiş türüdür. Takım Bayrakları Malzemesi branda denilen yağmura dayanıklı plastik içerikli bir malzemedir. Takım Bayrakları Üzerine folyo kesim harf- veya şekiller yapıştırılarak afiş İçin 0216 565 15 16 Arayabilirsiniz  tamamlanır. Resim yapılamaz ama ömür olarak resim yapılabilen dijital baskıdan daha uzun süre dayanır.

Takım Bayrakları
Dijital Baskı Vinil Afiş

Takım Bayrakları Bu türde ise afiş İçin 0216 565 15 16 Arayabilirsiniz imize istediğimiz resimleri yaptırabiliyoruz ama vinil denilen malzeme brandaya göre daha az dayanıklıdır. Takım Bayrakları Çabucak yıpranıp,dağılabilir.
Takım Bayrakları

Bez Afiş
Takım Bayrakları 
Bez Afiş Adından da anlaşılacağı gibi malzemesi bez dir.

Takım Bayrakları İçin 0216 565 15 16 Arayabilirsiniz Dayanıklılığı en zayıf olan afiş türü budur.Ama diğer türlere göre biraz daha ucuzdur. Takım Bayrakları Kısa süreli kalacak afişlerde tercih edilebilir.

Takım Bayrakları - www.elabayrak.com   tıklayarak sitemizden Görebilir ve ulasabilirsiniz
Takım Bayrakları

Yorumlar

  • Bu Ürüne Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz

Güvenlik Kodu Resmi
Yorum yazabilmek için lütfen giriş yapınız. Giriş yapmak ya da üye olmak için tıklayın

Diğer Tanıtımlar