19 Mayıs Gaziantep’te şehrin dört bir yanında kutlanacak

19 Mayıs Gaziantep’te şehrin dört bir yanında kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında Gazi şehirde farklı bir formatla kutlanacak. Hazırlanan kutlama etkinlikleri ile şehrin dört bir yanında 19 Mayıs coşkusu yaşanacak.

19 Mayıs Gaziantep’te şehrin dört bir yanında kutlanacak

19 Mayıs Gaziantep’te şehrin dört bir yanında kutlanacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında Gazi şehirde farklı bir formatla kutlanacak. Hazırlanan kutlama etkinlikleri ile şehrin dört bir yanında 19 Mayıs coşkusu yaşanacak.

Dünyayı ve Türkiye’yi kısa sürede etkisi altına alan Corona Virüs’e karşı verilen ulusal mücade kapsamında alınan önlemler nedeniyle bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı evlerde kutlanıyor. Milli mücadele başlangıcı olarak görülen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101’nci yılında Gaziantep’teki tüm evlerde 19 Mayıs coşkusu yaşanacak. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi al yıldızlı bayraklarla donattığı konvoylarla şehrin her alanına bayram coşkusunu taşıyacak. 19 Mayıs’ın Kadir Gecesi’ne denk gelmesi nedeniyle akşam sokak sokak gezmesi planlanan konvoylar 18 Mayıs’da hareket edecek, ayrıca bayram gününde ise öğle saatinde de araçlar tekrardan hareket ederek bayram coşkusunu 2 gün sürdürecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hazırlıklar kapsamında, belirlenen sitelerde balkon sporu ile beraber bayram kutlanacak. 18 Mayıs günü, saat 20.30’da başlayacak toplam 60 araçlık 4 kortej, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Şehir Hastanesi, Gazikent GATEM Kavşağı ve Abdükadir Yüksel Hastanesi’nden başlayarak şehrin dört bir yanına, marşlar, şarkılar ve türküler eşliğinde bayram coşkusunu taşıyacak. 19 Mayıs günü ise saat 13.00’da konvoylar yine aynı yerlerden hareket ederek vatandaşlarla bayram yine beraber kutlanacak.

KAYNAK: https://www.bildiris.com/gaziantep/gaziantepte-19-mayis-sehrin-dort-bir-yaninda-kutlanacak-h94271.html

Sıkça Sorulan Sorular



Yorumlar

  • Bu Ürüne Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz

Güvenlik Kodu Resmi
Yorum yazabilmek için lütfen giriş yapınız. Giriş yapmak ya da üye olmak için tıklayın

19 Mayıs Gaziantep’te şehrin dört bir yanında kutlanacak Bayrak İmalatı ve Satışı :Türkiyenin her yerine bayrak gönderimi yapmaktadır. Günümüzde bayrak Kitle iletişim araçlarından görsel olarak en görkemli kurumsal tanıtımlar içeresindedir. Bu ürün insanlara görsellik olduğundan dolayı bir şeyleri tarif etmeyi ve anlatmaya işaret ettiğinden dolayı tam bir mükemmel seyirlik görselliği sağlamaktadır.
19 Mayıs Gaziantep’te şehrin dört bir yanında kutlanacak Flamalar :Flama önemli bir reklam aracı olarak yer almaktadır. Bayrakların reklam ve tanıtımda etkili olmasının sebebi ise az, öz ve hassas anlatımını örnek olarak verebiliriz. Bayrak kulanım alanlarına göre iç ve dış mekanlardan kullanılmak üzere iki ana bölüme ayrılmaktadır. Kurumsal kimlik alanında bayrak hala liderliğini korumaktadır.İmalatçı Olarak kurumsal reklam yapmak isteyen firmaların sektörel adresi ve kimliğini oluşturmaya devam etmektedir. Bunun nedeni sektörde güçlenmek ve rakiplerinden ayrılmasını tanınmasını sağlamak için kurumsal kimliklerini yansıtması gerekmektedir.
19 Mayıs Gaziantep’te şehrin dört bir yanında kutlanacak Dijital Baskı Reklam ve Ürünler :Reklam ve Ürünler çeşitlerimiz mükemmel bir reklam ve tanıtım aracı olarak bulunmaktadır. Bayrakların imalatında ve tanıtımda bu kadar etkili olmasının sebebi ise bayrak imalatında firmamızın göstermiş olduğu kaliteli hizmetten kaynaklanmaktadır. Bayrak imalat işleminin kullanım yerlerine göre iç ve dış mekanlardan yer almak üzere iki bölümde bulunmaktadır.
19 Mayıs Gaziantep’te şehrin dört bir yanında kutlanacak :Ürünlerimizin tamamı iç ortam ve dış ortamlarda kolaylıkla kullanılmaktadır. Ürün çeşitlerimiz mükemmel bir reklam ve tanıtım aracı olarak bulunmaktadır. Bayrakların imalatında ve tanıtımda bu kadar etkili olmasının sebebi ise bayrak imalatında firmamızın göstermiş olduğu kaliteli hizmetten kaynaklanmaktadır. Bayrak imalat işleminin kullanım yerlerine göre iç ve dış mekânlardan yer almak üzere iki bölümde bulunmaktadır.

19 Mayıs Gaziantep’te şehrin dört bir yanında kutlanacak Video İzle