Kulüp Bayrak

Kulüp Bayrak

Kulüp Bayrak
Kulüp Bayrak Afiş lerimiz eğer çok sayıda ise bu tekniği kullanabiliyoruz. Kulüp Bayrak Hem daha hesaplı oluyor. ebatlarında İçin 0216 565 15 16 Arayabilirsiniz  bez veya brandaya bu teknikte harika işler hazırlayabiliyoruz.

Branda Afiş
Kulüp Bayrak Branda Afiş Bu afiş türü en fazla talep edilen afiş türüdür. Kulüp Bayrak Malzemesi branda denilen yağmura dayanıklı plastik içerikli bir malzemedir. Kulüp Bayrak Üzerine folyo kesim harf- veya şekiller yapıştırılarak afiş İçin 0216 565 15 16 Arayabilirsiniz  tamamlanır. Resim yapılamaz ama ömür olarak resim yapılabilen dijital baskıdan daha uzun süre dayanır.

Kulüp Bayrak
Dijital Baskı Vinil Afiş

Kulüp Bayrak Bu türde ise afiş İçin 0216 565 15 16 Arayabilirsiniz imize istediğimiz resimleri yaptırabiliyoruz ama vinil denilen malzeme brandaya göre daha az dayanıklıdır. Kulüp Bayrak Çabucak yıpranıp,dağılabilir.
Kulüp Bayrak

Bez Afiş
Kulüp Bayrak Bez Afiş Adından da anlaşılacağı gibi malzemesi bez dir.

Kulüp Bayrak İçin 0216 565 15 16 Arayabilirsiniz Dayanıklılığı en zayıf olan afiş türü budur.Ama diğer türlere göre biraz daha ucuzdur. Kulüp Bayrak Kısa süreli kalacak afişlerde tercih edilebilir.

Kulüp Bayrak - www.elabayrak.com   tıklayarak sitemizden Görebilir ve ulasabilirsiniz
Kulüp Bayrak

Yorumlar

  • Bu Ürüne Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz

Güvenlik Kodu Resmi
Yorum yazabilmek için lütfen giriş yapınız. Giriş yapmak ya da üye olmak için tıklayın

Diğer Tanıtımlar