24 Kasım Öğretmenler Günü İle İlgili Kompozisyon

24 Kasım Öğretmenler Günü İle İlgili Kompozisyon

24 Kasım Öğretmenler Günü İle İlgili Kompozisyon. Öğretmenler günü kompozisyonu. Kısa öğretmenler günü kompozisyon örneği. 24 Kasım öğretmenler günüyle ilgili kısa kompozisyon.

Yüreğinizdeki Sevgiden Bir Parça Kopardık.

Dünyaya geldiğimi hatırlamıyorum ama, ilkokula başladığım günden beri hissettiğim sıcaklığınızı eminim hiçbir zaman unutmayacağım. Önce şefkat dolusu bakışlarınız, sonra ara sıra sevgiyle kucaklamanız? Bizim aileden biri gibi gelmiştiniz bana. Söyleyin öğretmenim, sizinle hiç ayrılmadan böyle kalabilmemizin bir yolu var mı acaba?

Bir anne şefkati, bir baba desteği hissettirdiniz bizlere. Sizin yanınızda asla yalnız olmadığımızı düşünerek, size her zaman güven duyduk. Önce vatanımızı ve bayrağımızı, bizleri bugünlere getiren Atatürk?ü sevmeyi; okumayı, yazmayı, doğruyu, iyiliği, kısaca yaşamın her anını mutlu ve iyi bir insan olarak geçirmenin ne kadar önemli olduğunu öğrendik sizden. İşte bu yüzden öğretmenim, önce insanı sevmenin, sonra insanları eğitmenin mutluluğunu sizin gibi hepimiz tatmak istiyoruz.

Belki bir gün bizde sizin gibi bir öğretmen olur ve öğrencilerimizden aynı sözleri duyarız. İşte o gün bizde başardığımızı anlayıp, başarılı öğrenciler yetiştirmiş olmanın mutluluğunu yaşarız. Sizden aldığımız bayrağı onurla taşırız. Bütün bunlar için yüreğinizdeki sevgiden bir parça kopardığımızı söylesem, sanırım sizde çok mutlu olursunuz değil mi? Birkan Soylu

Yorumlar

  • Bu Ürüne Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz

Güvenlik Kodu Resmi
Yorum yazabilmek için lütfen giriş yapınız. Giriş yapmak ya da üye olmak için tıklayın

Diğer Tanıtımlar