Şirket Bayrağı

Şirket Bayrağı

Şirket Bayrağı

Şirket Bayrakları: Firmaların kurumsal logolarını bilgisayar ortamında hazırlayarak dijital baskı ortamında kumaş üzerine uygulanıp değişik ebatlarda bayrak üretimini kendi bünyesinde yapan kuruluşlar firma bayrağı satışı ve üretimini yapmaktadırlar.

Ürettiğimiz firma bayraklarını talep üzerine adreslere kargo ve elden teslimat yapılmaktadır.

Şirket bayrakları firmanın kurumsal rengini teşkil eden ve tanıtım amacıyla kullanılan sembole Şirket bayrağı denir.

Şirket bayraklarını istenilen ebat ve boyutta üretimi yapılmaktadır.

Şirket Bayrakları, şirket önlerindeki direklere, fuarlarda, organizasyonlarda, açılışlarda, iç ve dış mekanlarda büyük küçük ölçülerde kullanılmaktadır

Şirket bayrakları dış mekanlarda direğin yüksekliğine göre değişik ebatlarda raşel, saten, alpaka kumaşlardan tek kat ve çift kat şeklinde kurumların özel logoları uygulanarak dijital baskı ile üretimi ve satışı yapılan bir bayrak çeşididir.

Şirket bayrakları ürettiğimiz malzeme ve üzerine uyguladığımız baskı, bayrağın kullanıldığı yerin hava şartlarına göre firmamızda üretimi yapılmaktadır.

Şirket bayrakları değişik ebatlarda Türk Bayrağının ebatlarına göre üretilmektedir.

Ürettiğimiz şirket bayraklarını müşterilerimizin talepleri doğrultusunda adreslerine gönderimi yapılmaktadır.

Şirket bayrakları;

1- Gönder tarzı üretimi yapılan şirket bayrakları; bu bayraklar en X 1,5 katı şeklinde üretilmektedir.

2- Benzinlik flamalar: Benzinlik flamalar genellikle benzinliklerde alışveriş merkezlerinde çok sıkça kullanılan bir bayrak çeşididir

Eni X 2 katı şeklinde ince uzun bir bayrak çeşididir

Şirket bayrakları, küçük yada büyük çapta ki şirketlerin reklam amaçlı kullandıkları bayrak türüdür. Şirket bayrağı bayrak ürünü olarak çok tercih edilen ürünlerdendir.

şirket bayrağı satışı

Firmamızın potansiyelinin %80'ini Şirket bayrakları oluşturur.Kurumsal kimiğimiz ile kurumsallaşmış firmalara sınırsız sayıda renk ve desen olmaksızın kumaş üzerinde her ebatta baskı uygulanarak müşterilerimize yılların birikimi ile hizmet etmekten ve muşteri memnuniyetini sağlamanın onuru içerisindeyiz.

Şirket bayrağı satışı Türkiye'nin ve Dünyanın her yerine firmamız tarafından yapılmaktadır. Toptan şirket bayrağı satışı ve perakende satışlarımız mevcuttur. Şirket bayrağı TSE standartlarında olmak ile beraber özel kutulama sistemi işe satışı yapılır. Şirket bayraklarında kullandığımız kumaş türü Raşel ve Saten kumaştır. Her ölçü ve istenilen bütün kurumsal renkleri şirket bayrağı üzerine uyguluyoruz. Şirket bayrakları firma önlerine direk bayrağı olarak veya şirket içinde kırlangıç bayrak olarak yada şirketlerde masa üzerlerine masa bayrağı olarak kullanılır. Şirketların kendi bünyesinde kullanmak üzere yaptırdıkları her bayrak çeşitine şirket bayrağı denir. Buna oranla her ölçüde bayrak üretmek mümkündür.

Yorumlar

  • Bu Ürüne Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz

Güvenlik Kodu Resmi
Yorum yazabilmek için lütfen giriş yapınız. Giriş yapmak ya da üye olmak için tıklayın

Diğer Tanıtımlar