Bornova Dijital Baskı Afiş

Bornova Dijital Baskı Afiş
Bornova Dijital Baskı Afiş Afiş lerimiz eğer çok sayıda ise bu tekniği kullanabiliyoruz. Bornova Dijital Baskı Afiş Hem daha hesaplı oluyor. ebatlarında İçin 0216 565 15 16 Arayabilirsiniz  bez veya brandaya bu teknikte harika işler hazırlayabiliyoruz.

Branda Afiş
Bornova Dijital Baskı Afiş Branda Afiş Bu afiş türü en fazla talep edilen afiş türüdür. Bornova Dijital Baskı Afiş Malzemesi branda denilen yağmura dayanıklı plastik içerikli bir malzemedir. Bornova Dijital Baskı Afiş Üzerine folyo kesim harf- veya şekiller yapıştırılarak afiş İçin 0216 565 15 16 Arayabilirsiniz  tamamlanır. Resim yapılamaz ama ömür olarak resim yapılabilen dijital baskıdan daha uzun süre dayanır.

Bornova Dijital Baskı Afiş
Dijital Baskı Vinil Afiş

Bornova Dijital Baskı Afiş Elabayrak 0216 565 15 16 Bu türde ise afiş İçin 0216 565 15 16 Arayabilirsiniz imize istediğimiz resimleri yaptırabiliyoruz ama vinil denilen malzeme brandaya göre daha az dayanıklıdır. Bornova Dijital Baskı Afiş Çabucak yıpranıp,dağılabilir.
Bornova Dijital Baskı Afiş

Bez Afiş
Bornova Dijital Baskı Afiş Bez Afiş Adından da anlaşılacağı gibi malzemesi bez dir.

Bornova Dijital Baskı Afiş İçin 0216 565 15 16 Arayabilirsiniz Dayanıklılığı en zayıf olan afiş türü budur.Ama diğer türlere göre biraz daha ucuzdur. Bornova Dijital Baskı Afiş Kısa süreli kalacak afişlerde tercih edilebilir.

Bornova Dijital Baskı Afiş - www.elabayrak.com   tıklayarak sitemizden Görebilir ve ulasabilirsiniz
Bornova Dijital Baskı Afiş


Yorumlar

  • Bu Ürüne Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz

Güvenlik Kodu Resmi
Yorum yazabilmek için lütfen giriş yapınız. Giriş yapmak ya da üye olmak için tıklayın

Diğer Tanıtımlar

Bornova Dijital Baskı Afiş Modelleri Nedir? : Bornova Dijital Baskı Afiş modelleri için yukarıdaki ürünleri ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca benzer Bornova Dijital Baskı Afiş modellerini görmek için yukarıdaki kategoriler bölümüne göz atabilir, başka modellere ulaşabilirsiniz.
Bornova Dijital Baskı Afiş Fiyatları Nedir? : Bornova Dijital Baskı Afiş ürünlerinin fiyatları sitemizde uygundur. Firmamız Bornova Dijital Baskı Afiş modellerini çok kaliteli malzemelerden üretmektedir. Bornova Dijital Baskı Afiş modellerinin fiyatları için yukarıdaki ürünlere tıklayabilir ve fiyat seçeneklerini görebilirsiniz.
Bornova Dijital Baskı Afiş ölçüleri kaçtır? : Bornova Dijital Baskı Afiş modellerinin çeşitli ölçüleri bulunmaktadır. Yukarıdaki ürünlere tıklamanız halinde fiyatlara göre seçenekleri görebileceksiniz. Her Bornova Dijital Baskı Afiş modeli için farklı malzeme ve ölçü seçenekleri bulunmaktadır.
Bornova Dijital Baskı Afiş modellerini nereden alabiliriz? : Bornova Dijital Baskı Afiş ürünlerini kendimiz üretmekteyiz. Bu ürünleri yukarıdaki resimlere tıklayarak sepete ekleyebilir ve online kredi kartı ile güvenle satın alabilirsiniz.

Bornova Dijital Baskı Afiş Video İzle